Хитово стенд-ъп шоу ще се играе в Бургас на 21 декември

Автор: "PoligrafF" , от 10.12.2018 0
"Никой не е пълно 6"!

Хитовата стенд-ъп комедия “Никой не е пълно 6” - бясното шоу на Шекерова по идея на един от най-известните съвременни драматурзи Елин Рахнев - идва в Бургас. След като завладя клубните сцени в страната, шоуто ще има едно-единствено представление тук на 21 декември, от 19.30 часа в Експозиционен център “Флора”.

Комедийната актриса Иванка Шекерова е едно от най-обещаващите имена на българския театър. Някои я наричат “новата Стоянка Мутафова”. Шоуто й е с продължителност час и половина и вече покори зрителите на София, Пловдив, Хасково, Габрово. В него Шекерова показва и таланта си на певица.

”Бургас е един от любимите ми градове и един от театралните градове на България. Обичам морето, обичам хората там. Очаквам с голямо вълнение срещата си с бургаската публика. Бургас е в сърцето ми и винаги ще бъде”, казва Иванка Шекерова, която в момента е част от трупата на Хасковския театър.

Както всички добри идеи, и тази се ражда край морето. Един ден актрисата и драматургът Елин Рахнев разговарят на брега в Лозенец и така им хрумва идеята да направят този моноспектакъл за оценките в живота и в училище на пълната отличничка и учителка по професия  Райна Апостолова, която се сблъсква със суровата действителност.

На сцената ще се завихри буря от неочаквани, смешни, абсурдни и истински ситуации. Зрителите ще видят как на младата учителка от Копривщица Райна Апостолова - Поборникова й кипва барутът. Как печели любовните си битки и защо никой мъж в живота й не е за пълно 6.

За представлението в Бургас заедно с Шекерова пристига и драматургът Елин Рахнев. Неговото детство минава между Бургас и София, с града го свързва и приятелството му с големия поет Христо Фотев. Елин Рахнев е известен български поет, журналист и драматург.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Дъждовно ни е...
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или