Христо Шопов и Лилия Маравиля представят "Всяка година по същото време" в Бургас

Автор: "PoligrafF" , от 30.10.2018 0
Джордж и Дорис се връщат на бургаска сцена.

Тандемът Христо Шопов и Лилия Маравиля се завръщат на бургаска сцена, за да представят “Всяка година по същото време”. Майсторската им игра завладя театралната публика още в първата част на продукцията “Догодина по същото време”. Сега те отново ще влязат в образите на Джордж и Дорис, за да ни разкажат и продължението на историята...

”Всяка година по същото време” е пиеса, която рисува история с палитрата на всички човешки емоции и състояния. Чувствен и забавен диалог за неизбежните лутания между удобните самоизмами и отрезвяващите истини. За онзи етап, в които изпитваш нужда да осмислиш пропуснатите възможности и да се отдадеш на неосъществените идеи, заедно с някой, който те обича и подкрепя! За моментите, в които бързаш да прекосиш пустинята на неполучените отговори и да изкачиш своя личен Еверест.

Втората част на пиесата на Бърнард Слейд отново е режисирана от Георги Михалков. Преводът е дело на проф. Андрей Аврамов. Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да гледат спектакъла на 26 ноември, от 19:00 часа, в залата на НХК, благодарение на Маруся Русева и “Арт Ателие”.

Билети можете да откриете на касата на НХК. За повече информация и резервации - тел. 0894/898-098.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Дъждовно ни е...
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или