Цветя заляха социалните мрежи, Николов и Борисов поздравиха дамите във Facebook

Автор: "PoligrafF", от 08.03.2016 0
Цветя, картички, анимирани изображения и послания заляха социалните мрежи в Деня на жената. Традиционно интернет каналите за комуникация преливат с тематични картинки по празниците и този 8 март не прави изключение. Поздравленията варират от пожелания за здраве, щастие и късмет до послания за равенство на жените и край на насилието над представителките на нежния пол.

Цветя, картички, анимирани изображения и послания заляха социалните мрежи в Деня на жената. Традиционно интернет каналите за комуникация преливат с тематични картинки по празниците и този 8 март не прави изключение. Поздравленията варират от пожелания за здраве, щастие и късмет до послания за равенство на жените и край на насилието над представителките на нежния пол.

В празничното настроение се включиха и редица популярни български лица от политическия и културния живот у нас. Сред тях бе и кметът Димитър Николов, който публикува в официалната си страница във Facebook картинка с розови рози и следното послание:

”Честит празник на по-добрата половина от човечеството! Вашата мисия е да дарявате живот, вяра, обич, надежда! Вашето призвание е да правите света по-красив! Бъдете здрави, усмихнати и поддържайте равновесието :)”


Премиерът Бойко Борисов също използва социалната мрежа, за да поздрави българките с Деня на жената. Ето какво написа министър-председателят на стената на официалния си профил:

”По повод международния ден на жената, 8-ми март, поздравявам всички българки. Винаги съм казвал, че без жените трудно бихме се справяли и в ежедневието, и в работата, и в управлението. С тяхната отговорност, издръжливост и упоритост, е по-лесно да се работи, гради и успява. Бъдете живи и здрави!”

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или