ЧСИ обяви за продан сградата на БДЖ в центъра на София

Автор: "PoligrafF", от 04.06.2018 0
Цената надхвърля 7 млн. лева.

Частен съдия изпълнител обяви сградата на БДЖ в центъра на София за продан. Цената надхвърля 7 млн. лева, предава bTV. Срокът за участие в търга е 2-ри юли.

Сградата е с площ над 1800 кв. м. В нея се помещава администрацията на дружеството. Проблемът обаче е, че тя е и паметник на културата и се намира на изключително атрактивно място в центъра на града.

Новината плъзна в медийното пространство броени дни след като правителството обяви, че ще отпусне нов заем на БДЖ, заради запорираните сметки на компанията.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или