"Чановете" празнуват девети рожден с дефиле, концерт и благотворителна акция

Автор: "PoligrafF" , от 04.10.2018 0
Народните танцьори ще подкрепят кампанията "Шанс за Никола".

Тази събота клуб по български народни танци “Чанове” ще отбележи своя девети рожден с дефиле, концерт и благотворителна акция. Празникът ще започне в 12:00 часа на обяд на пл. “Тройката”. Танцьорите ще се отправят по ул. “Александровска” в посока пл. “Атанас Сиреков”, пред сградата на Общината. Час по-късно там ще се състои и концерт.

В него ще се включат около 150 участници от клуба. Състезание няма да има. Целта на традиционния Есенен форум е да популяризира българския фолклор. И тази година бургаският клуб ще спази традицията си да включи в програмата на празничния ден и благотворителна кауза. Този път те ще подкрепят кампанията “Шанс за Никола”, като поставят кутия за дарения.

Клуб по български народни танци „Чанове” е създаден в София през 2005 г. от Милена и Костадин Господинови. За повече от 13 години вече има филиали в осем града на страната и голям брой последователи в лицето на своите членове. В Бургас клубът е от 2009г. и се радва на огромен интерес.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или