Честит ден на... семействата!

Автор: "PoligrafF" , от 15.05.2019 0
През 2019-а мотото е “Семействата и климата”.

На 15-и май, светът отбелязва Международния ден на семействата. Празникът е учреден от Генералната Асамблея на ООН през 1993 година. За първи път е честван година по-късно, което прави 2014-а 20-тия юбилей на празника.

Международният ден на семействата цели да насочи вниманието на обществото към важността и проблемите на семейството в съвременния свят. Обикновено, събитията и инициативите, организирани в този ден, са свързани със семейната среда, повишаване устойчивостта на семейните връзки, толерантност между поколенията и т.н.

Като много други инициативи на ООН, и този ден носи различно послание всяка година. През 2019-а мотото е “Семействата и климата”. Темата е свързана с климатичните промени и познанието за тяхното развитие, както и осмислянето на мерките за борба с тях.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или