300-метрова паяжина покри гръцки плаж

Автор: "PoligrafF", от 20.09.2018 0
Творец на удивителната "арт инсталация" е паякът вид "Tetragnatha".

Ужасяваща и едновременно с това странно красива - така можем да определим странната гледка на покрития с фина паяжина плаж край гръцкото градче Етолико.

Творец на удивителната “арт инсталация” е паякът вид “Tetragnatha”, предава ВВС. Експертите твърдят, че това е нормално сезонно явление, подсилено от влагата, високите температури и свръхпопулацията на комари тази година.

Този вид паяци не са отровни и не представляват опасност нито за човека, нито за флората, която са обгърнали с паяжини, успокояват специалисти. Популацията, покрила плажа с мрежи, скоро ще умре, уверяват експертите.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или