Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

3,5 млрд. лв. са средствата по ОП "Околна среда" за новия програмен период

3,5 млрд. лв. са средствата по ОП "Околна среда" за новия програмен период

3.5 млрд. лв. са средствата по Оперативна програма „Околна среда” през новия програмен период. Това каза министърът на околната среда и водите Ивелина Василева на форум „Предизвикателствата и перспективите пред пчеларството” в Бургас.

3.5млрд. лв. са средствата по Оперативна програма „Околна среда” през новияпрограмен период. Това каза министърът на околната среда и водите ИвелинаВасилева на форум „Предизвикателствата и перспективите пред пчеларството” вБургас.  

„Чрезоперативната програма ние инвестираме в опазването на околната среда. Това са средстваса за по-добра екологична инфраструктура, за запазване на биоразнообразието ина защитените  зони и територии,  средства, които ни осигуряватпревенция от нежелани природни явления”, каза министър Василева.

Василевапосочи, че утвърждаването на България  като страна за производство набиологично чиста продукция има огромен потенциал. „МОСВ е в подкрепа заразвитието на чисто и екологично производство, затова и работим в тясновзаимодействие с колегите от министерството на земеделието и храните”, добавитя.    

„МОСВсе опитва с политиките, които провежда,  да подпомага вашата дейност,защото осъзнаваме колко важна е тя”, обърна се Василева към присъстващитепредставители на бранша. „Можете да разчитате на нашата подкрепа. Вашата работае важна за опазване на екосистемите и за подобряване на генетичня фон”, казаоще министърът.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега