Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

36-годишен мъж от Ямбол загина при катастрофа на АМ "Тракия"

36-годишен мъж от Ямбол загина при катастрофа на АМ "Тракия"

По данни на властите, минути преди да се качи на магистралата, водачът е имал разпра с бившата си съпруга, за която има съдебно разпореждане да не доближава.

36-годишен мъж от Ямбол загина при катастрофа на АМ "Тракия". По данни на властите, минути преди да се качи на магистралата, водачът е имал разпра с бившата си съпруга, за която има съдебно разпореждане да не доближава. След като тя повикала полицията, агресивният мъж стрелял по униформените. След това се качил на колата и отпрашил.

Сцената се разиграла около 5:20 часа сутринта. 34-годишната жена се оплакала, че бившият й съпруг блъскал по вратите на жилището й, в нарушение на ограничителна заповед, предава "Фокус". Пристигналите на място служители на реда го заварили пред блока. В състояние на афект той стрелял срещу тях, но за щастие няма данни за пострадал полицай.

След като двамата служители на реда стреляли във въздуха, започнало автомобилно преследване. 36-годишният мъж се качил в автомобила си - "Хонда Сивик", но стигайки до АМ "Тракия", униформените преустановили преследването и оставили задачата на дежурни екипи от съседните региони (Сливен и Стара Загора).

Минути по-късно, на 257 км от магистралата, автомобилът на ямболията се разбил в мантинелата. Водачът починал на място. Инцидентът пък блокира аутобана в участъка от пътен възел „Ямбол“ до Нова Загора.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега