Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

67-годишна жена e обвинена в умишленото убийство на съпруга си

67-годишна жена e обвинена в умишленото убийство на съпруга си

На следващия ден тя отишла на работа, след като направила всичко възможно, за да прикрие следите си.

67-годишна жена от пловдивското село Труд e обвинена в умишленото убийство на съпруга си. Според събраните от прокуратурата материали по случая, обвиняемата усмъртила 73-годишния си мъж след скандал в дома им на 13-и януари. На следващия ден тя отишла на работа, след като направила всичко възможно, за да прикрие следите си.

Към момента причината за скандала не е оповестена от властите. Според наличните доказателства обаче бракът помежду им не вървял. Двамата живеели в обща къща в село Труд, но не се погаждали. В деня на убийството двамата се скарали жестоко, в следствие на което по-младата от съпруга си жена го убила.

На следващия ден тя отишла на работа, като преди това извършила множество действия по прикриване на следите от извършеното престъпление. Пострадалият бил намерен в дома си от свой приятел, който не могъл да се свърже с него по телефона.

Започнало е разследване, били са извършени огледи, разпитани са били свидетели и са били приобщени веществени доказателства. Назначени са съдебно-медицински и биологични експертизи.

Обвиняемата е задържана за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде внесено искане до съда за вземане спрямо нея на най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража”.

Предвиденото от закона наказание за престъплението, за което 67-годишната жена е обвинена, е лишаване от свобода от 10 до 20 години, уточняват от Прокуратурата. Разследването по случая продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега