7-годишна художничка с изложба в Поморие

Автор: "PoligrafF", от 03.07.2012 1
Само на седем години, малката художничка с голям талант Наталия Узунова от Кърджали открива втората си самостоятелна изложба в Поморие.

Само на седем години, малката художничка с голям талант Наталия Узунова от Кърджали открива втората си самостоятелна изложба в Поморие. Туш, акварел, темпера, пастели, цветни моливи и тънкописци са приятелите й,  които я отвеждат до изложбата “Част от моите мечти”, чието откриване е на 08 юли 2012г. /неделя/ от 17.00 ч. в НЦСР “Свети Георги”- Поморие.

“Деца на Марс, които дишат без скафандри”, “Странно момиче със странна коса в странен свят”, “Подарък за рожден ден, оставен на масата”, “Тъжно момиче”, “Вълшебници”, “Разбъркани конци”  са една много малка част от картините, които обясняват чудния фантазен свят на Наталия. Атрактивна с размерите си /2.10 Х 3.00 м./, рисунката “Аз и моята баба” ще бъде експонирана на изложбата.

Творбата е рисувана по проект за билборд, посветен на “2012 – Европейска година на сътрудничество между поколенията”. Проектът й изразява идеята на момиченцето, че ”нашите баби не остаряват, докато сами не пожелаят това – те си остават деца толкова дълго, колкото сами поискат в модерния свят на новите технологии и отговорностите пред семействата”.

Малката художничка посещава класа по визуални изкуства на “Арт движение Кръг”. Над 50 творби ще представят част от света на мечтите на седемгодишната талантлива и чаровна Наталия. Изложбата може да бъде посетена до 22 юли 2012 г. 

Ето още какви културни събития предстоят в града през тази седмица:  

4 юли Откриване на поморийски летни празници

Концерт на The Pomorians

Централен площад, 20,30 ч

7 юли Открито държавно първенство по силов многобой

Атракция на силовите атлети на централния площад, 18.00 ч.

8 юли Концерт на ансамбъл от Словакия

Централен площад, 19,30 ч.

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

Дъждовно ни е...
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или