99-годишна жена получи любовно писмо, писано преди близо 80 години

Автор: "PoligrafF", от 30.12.2018 0
99-годишна жена получи любовно писмо от бившия ѝ любим с близо 80 години закъснение. Писмото е дадено на жената след като било намерено в потънал през 1941 година кораб в Атлантическия океан.

99-годишна жена получи любовно писмо от бившия ѝ любим с близо 80 години закъснение.  Писмото е дадено на жената след като било намерено в потънал през 1941 година кораб в Атлантическия океан.

В последното писмо, което жената е пратила до тогавашната си половинка тя приема неговото предложение за брак. След това писмо тя не получава отговор мислейки си, че годеникът ѝ е променил решението си. В потъналото на дъното на океана писмо, мъжът се обяснява в любов на жената и ѝ благодари за приемането на предложението за съвместен живот. Казва, че с това си решение тя го е направила най-щастливия човек, пише DailyMail.

Въпреки това, че е женена и има четири деца, и  внуци, възрастната жена споделя, че ако е била получила писмото навреме, животът ѝ е щял да се развие по съвсем различен начин.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

"Артлегория" e дело на Добрин Вътев - председател на Съюза на бургаските…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или