Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

IT гимназията набира и административен персонал

Автор: "PoligrafF" , от 21.05.2018 0
Търсят се специалист по ТРЗ, секретар и домакин.

Нови работни места обявява Гимназията по програмиране в Бургас. Този път учебното заведение търси кадри за следните позиции – Завеждащ административна служба/специалист по ТРЗ, секретар и домакин.

Документите, които кандидатите трябва да представят и за трите позиции са: заявление до Директора, професионална автобиография, диплома за завършено висше образование, документ за владеене на английски език на ниво от Общата европейска езикова рамка /при наличност/, трудова книжка, мотивационно писмо и декларация за съгласие за обработка на лични данни.

Задължително ще се изискват кандидатите да имат завършено икономическо образование /за длъжността секретар – средно специално или висше образование/, познания в областта на трудовото и гражданско законодателство, нормативната уредба за системата на предучилищното и училищното образование и държавните образователни изисквания, основни технически познания по технологиите Office, електронна поща и интернет.

Предимство на кандидатите за ЗАС/ТРЗ и секретар ще носят владеенето на английски език на ниво В2, (С1) от Общата европейска езикова рамка, опит като завеждащ административна служба и специалист труд и работна заплата / опит като секретар / опит като домакин, опит в работата с дигиталните платформи, опит в работа с TERES – софтуер за изчисление на работната заплата, планиране, оптимизиране и отчитане на труда – за ЗАС/ТРЗ, а за домакин – опит със софтуер за складова наличност.

Гимназията предлага постоянно работно място в модерно обзаведени и оборудвани кабинети, по-висока основна работна заплата от определената за длъжността в Наредба № 4 от 20.04.2017 г., допълнителни трудови възнаграждения за водене на училищната документация, за работа по проекти в гимназията, възможности за участие в квалификационни форми за обучение в страната, ползване на ученическия автобус и ученическия стол.

Кандидатстването ще се осъществява изцяло по електронен път. Подаването на документите ще се извършва в срок от 21.05.2018 г. до 10.06.2018 г. Допуснатите до събеседване кандидати ще бъдат уведомени в срок до 15.06.2018 г. на електронната поща за датата, часа и мястото на провеждане на интервюто.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Дъждовно ни е...
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или