Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

IT гимназията набира и административен персонал

Автор: "PoligrafF" , от 21.05.2018 0
Търсят се специалист по ТРЗ, секретар и домакин.

Нови работни места обявява Гимназията по програмиране в Бургас. Този път учебното заведение търси кадри за следните позиции – Завеждащ административна служба/специалист по ТРЗ, секретар и домакин.

Документите, които кандидатите трябва да представят и за трите позиции са: заявление до Директора, професионална автобиография, диплома за завършено висше образование, документ за владеене на английски език на ниво от Общата европейска езикова рамка /при наличност/, трудова книжка, мотивационно писмо и декларация за съгласие за обработка на лични данни.

Задължително ще се изискват кандидатите да имат завършено икономическо образование /за длъжността секретар – средно специално или висше образование/, познания в областта на трудовото и гражданско законодателство, нормативната уредба за системата на предучилищното и училищното образование и държавните образователни изисквания, основни технически познания по технологиите Office, електронна поща и интернет.

Предимство на кандидатите за ЗАС/ТРЗ и секретар ще носят владеенето на английски език на ниво В2, (С1) от Общата европейска езикова рамка, опит като завеждащ административна служба и специалист труд и работна заплата / опит като секретар / опит като домакин, опит в работата с дигиталните платформи, опит в работа с TERES – софтуер за изчисление на работната заплата, планиране, оптимизиране и отчитане на труда – за ЗАС/ТРЗ, а за домакин – опит със софтуер за складова наличност.

Гимназията предлага постоянно работно място в модерно обзаведени и оборудвани кабинети, по-висока основна работна заплата от определената за длъжността в Наредба № 4 от 20.04.2017 г., допълнителни трудови възнаграждения за водене на училищната документация, за работа по проекти в гимназията, възможности за участие в квалификационни форми за обучение в страната, ползване на ученическия автобус и ученическия стол.

Кандидатстването ще се осъществява изцяло по електронен път. Подаването на документите ще се извършва в срок от 21.05.2018 г. до 10.06.2018 г. Допуснатите до събеседване кандидати ще бъдат уведомени в срок до 15.06.2018 г. на електронната поща за датата, часа и мястото на провеждане на интервюто.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Февруари ни прави намек за наближаваща пролет.
» архив

Poligraffски забавно

* Мъж отива на психиатър.
- Докторе не съм добре. Мебелите ми говорят.
- А как така? Разкажи.
- Ми прибирам се снощи, лягаме с жената и по едно време гардероба вика: "Заспа ли вече?". Жена ми му отговаря: "Май да!", а гардероба отвръща: "Тогава аз да си ходя!". И аз като се развиках: "Къде си тръгнал бе, още те изплащам!".


* Две мутри се срещат:
- Брато, нещо си увесил нос? Да не си болен?
- Да, предписаха ми таблетки.Трябва да ги взимам всеки ден до края на живота си...
- Е, че да не си само ти. Много хора са така.
- Да, ама на мен ми дадоха само десет...


* Като си толкова смел, ходи кажи на баба си, че не си гладен!


* - Спартанци-и-и-и, довечера ще ядем в ада-а-а-а!...
- Гоше, стига си крещял така на децата! Ако не ти се идва на вечеря при мама, не идвай.


* Преди получавах мейли, че съм наследил 20 млн. долара и само трябва да се обадя на посочения номер, за да си ги получа.
Днес дойде мейл само за 5.6 милиона. Брех, мисля си аз, и измамниците преживяват трудни времена...

Анкета

Какво искате да има на мястото на Жабарника?

Мол/Търговски център; Площад; Парк; Музей/административни сгради; Не ме интересува.
виж резултатите или