Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

IT гимназията набира и административен персонал

Автор: "PoligrafF" , от 21.05.2018 0
Търсят се специалист по ТРЗ, секретар и домакин.

Нови работни места обявява Гимназията по програмиране в Бургас. Този път учебното заведение търси кадри за следните позиции – Завеждащ административна служба/специалист по ТРЗ, секретар и домакин.

Документите, които кандидатите трябва да представят и за трите позиции са: заявление до Директора, професионална автобиография, диплома за завършено висше образование, документ за владеене на английски език на ниво от Общата европейска езикова рамка /при наличност/, трудова книжка, мотивационно писмо и декларация за съгласие за обработка на лични данни.

Задължително ще се изискват кандидатите да имат завършено икономическо образование /за длъжността секретар – средно специално или висше образование/, познания в областта на трудовото и гражданско законодателство, нормативната уредба за системата на предучилищното и училищното образование и държавните образователни изисквания, основни технически познания по технологиите Office, електронна поща и интернет.

Предимство на кандидатите за ЗАС/ТРЗ и секретар ще носят владеенето на английски език на ниво В2, (С1) от Общата европейска езикова рамка, опит като завеждащ административна служба и специалист труд и работна заплата / опит като секретар / опит като домакин, опит в работата с дигиталните платформи, опит в работа с TERES – софтуер за изчисление на работната заплата, планиране, оптимизиране и отчитане на труда – за ЗАС/ТРЗ, а за домакин – опит със софтуер за складова наличност.

Гимназията предлага постоянно работно място в модерно обзаведени и оборудвани кабинети, по-висока основна работна заплата от определената за длъжността в Наредба № 4 от 20.04.2017 г., допълнителни трудови възнаграждения за водене на училищната документация, за работа по проекти в гимназията, възможности за участие в квалификационни форми за обучение в страната, ползване на ученическия автобус и ученическия стол.

Кандидатстването ще се осъществява изцяло по електронен път. Подаването на документите ще се извършва в срок от 21.05.2018 г. до 10.06.2018 г. Допуснатите до събеседване кандидати ще бъдат уведомени в срок до 15.06.2018 г. на електронната поща за датата, часа и мястото на провеждане на интервюто.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Един Студентски фестивал без китари не може! През уикенда Бургас бе…
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или