Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

KASABIAN включват в сета си кавъри на The Doors и Fatboy Slim

KASABIAN включват в сета си кавъри на The Doors и Fatboy Slim

Същинско шоу направиха Kasabian по време на фестивала Open'er, който се проведе преди няколко дни в Полша. Британците бяха хедлайнер в последния фестивален ден и за пореден път показаха защо са наричани най-добра концертна банда в света. Те изпълниха хитовете от последния си албум 48:13, с който пристигат и в България на 8 август на SPIRIT of Burgas.

Същинско шоу направиха Kasabian по време на фестивала Open'er, който сепроведе преди няколко дни в Полша. Британците бяха хедлайнер в последния фестивален ден и за пореден пътпоказаха защо са наричанинай-добра концертна банда в света. Те изпълниха хитовете от последния си албум48:13, с който пристигат и в България на 8 август на SPIRIT of Burgas.

Шоутозапочна с култовото Bumblebee, а през цялото време вокалистът Том Мейгънразговаряше с публиката, като дори отвори и футболна тема, виждайки знаме наместния футболен отбор.

"Хубаво е да видим Leicester City тук. Ние щеоцелеем, не се притеснявайте", каза той и продължи с кавъри на Fatboy Slim– Praise You, и на легендарните The Doors – People Are Strange. С това обаче, шоуто, което Kasabian бяха подготвили за феновете, не свърши. Фестивалът бе закрит със сет набританското електронно дуо Disclosure, включващ хитовете от дебютния им албумSettle.

По време на изпълнието им, Том Мейгън и колегите му се появиха,скачайки на сцената и радвайки се на музиката на колегите си, което буквалнонакара хората да пощуреят. Нищо чудно британците да са подготвили нещо подобнои за Бургас, тъй като веднага след тях на сцената излизат британските диджеи наThe World of Drum and Bass – Calyx & TeeBee, Danny Byrd, The Prototypes,MAZTEK и DJ SS, който също е от Лестър и е близък приятел с Том Мейгън икомпания.

SPIRIT of Burgas 2015 ще се проведе на 7 и 8 август на Централния плаж вБургас. Билети за фестивала и пропуски за къмпинга може да закупите в мрежатана Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис,НА ТЪМНО, билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (самоза 7-ми август) и VIP трибуни със седящи места.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега