Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

WORDS - притегателен център на чуждоезиковото изложение в Бургас

WORDS - притегателен център на чуждоезиковото изложение в Бургас

Първата “Чуждоезикова борса” в Бургас привлече вниманието на десетки посетители. Въпреки лошото време, фоайето на Младежкия културен център бе тясно за желаещите да се запознаят с голямото разнообразие от езикови курсове, предлагани от езикови центрове и училища в Бургас.

Първата  “Чуждоезикова борса” в Бургас привлечевниманието на десетки посетители. Въпреки лошото време, фоайето на Младежкиякултурен център бе тясно за желаещите дасе запознаят с голямото разнообразие от езикови курсове, предлагани отезикови центрове и училища в Бургас.

Щандътна нашите приятели от WORDS се оказа предпочитано място за посетители. По времена изложението от езиковияцентър представиха международния си партньор за чуждоезиково обучение в чужбина –British Study Centres и възможностите за обучение с ексклузивна отстъпка. Припомняме,че бургаският езиков център е първият официално сертифициран партньор напрестижната организация, която има над 5 училища във Великобритания и САЩ.

Центърът предлага курсове по над 14 езика, катонапоследък се проявява особен интерес към по-редките езици, като норвежки,нидерландски (холандски) и хинди. От WORDS споделиха още, че има засиленинтерес към корпоративните обучения. Към момента при тях се обучават няколкобанкови институции в града, средни и малки фирми по най-разпространените езици– английски, руски и немски.

Сертификатнитеизпити на Cambridge бе темата, която предизвика интереса на повечето присъстващи.От тази година eзиков център WORDS e официален партньор попрограма Addvantage към Британски съвет. Освен подготовка за изпитите,центърът предлага и безплатна регистрация, без значение дали се подготвяте вWORDS.

Посетителите бяха запознати и с всички текущикампании и промоции на езиковия център. На желаещите бяха раздадениспециални отстъпки за езиково обучение. От съвсем скоро сайтът на WORDS разполага със секция “Промоции“,която показва всички кампании, чрез които искащите да учат чужди езици вБургас, могат да си спестят и пари.

Припомняме ви,че сайтът на бургаския езиков център беше изцяло обновен, в началото на тазигодина. Амбициозният уеб проект ще вземе участие и тазгодишното издание наконкурса БГ Сайт, където ще се състезава заедно с други сайтове, в категория"Образование и наука".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега