Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Млади социалисти дариха жените на Бургас с червени рози

Млади социалисти дариха жените на Бургас с червени рози

Стотици червени рози раздадоха кандидатите за народни представители от листата на Коалиция „БСП лява България“ за 2- ри МИР – Бургас Георги Спасов и Георги Петков на дами в центъра на Бургас в рамките на националната кампания „Пазители на розата“. В инициативата се включиха и членове на Младежкото Обединение в БСП.

Стотици червени рози раздадоха кандидатите за народнипредставители от листата на Коалиция „БСП лява България“ за 2- ри МИР – БургасГеорги Спасов и Георги Петков на дами в центъра на Бургас в рамките нанационалната кампания „Пазители на розата“. В инициативата се включиха ичленове на Младежкото Обединение в БСП.

Бургаските жени приемаха с усмивкаподнесените им цветя и пожеланията за вяра и надежда в по – добрия утрешен ден,коментира лидерът на Младежко обединение в БСП – Бургас Георги Спасов. Идобави, че кампанията не е случайно организирана - тя е символ на надежда, начистото и на позитивно настроение.

В непринудените разговори, които младежитепроведоха, хората се съгласиха с тях, че провеждането на всяка политика трябвада води до повече оптимизъм и успешни перспективи за младите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега