Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

11 училища ще спорят за първото място в турнира "100 години Черноморец"

11 училища ще спорят за първото място в турнира "100 години Черноморец"

Детският футболен турнир ще постави начало на поредицата от събития, които ще отбележат стогодишнината от създаването на „Черноморец“ Бургас.

Детски футболен турнир ще постави начало на поредицата от събития, които ще отбележат стогодишнината от създаването на „Черноморец“ Бургас. Тази събота (18 май) отборите на единадесет училища ще си оспорват първото място в турнира за купата „100 години Черноморец“.

Участниците в състезанието са разпределени в две групи. По силата на жребия в група „А“ попаднаха  талантите на  ОУ „Васил Априлов“ , СОУ „Йордан Йовков“,  ОУ „Елин Пелин“, СОУ „Петко Росен“ и „П.Р. Славейков“. В група „Б“ влизат  отборите на училищата „Найден Геров“, „Константин Петканов“, „Константин Преславски“, „Георги Бенковски“  , ОУ „Братя Миладинови“  и  „Христо Ботев“ от гр. Камено.

Отборите ще разполагат с дванадесет играчи. От тях  на терена ще бъдат 6+1, а смените ще бъдат неограничени. Всеки мач ще има продължителност 15 мин. В мачовете могат да вземат участие момчета и момичета до 3 клас.

Според регламента, при класирането ще се взимат под внимание головата разлика, по-големият брой отбелязани голове , а при равни показатели на два или три отбора ще се пристъпи към жребий. След изиграването на мачовете по системата „всеки срещу всеки“ първият от група „А“ ще играе полуфинал срещу втория от група „Б“. Вторият в класирането в група „А“ ще се срещне с първия от група „Б“.

Победителите от тези две срещи ще играят на финала, където при равенство ще се изпълняват по три дузпи, а след тях по един удар до краен успех. Всички участници в турнира ще получат предметни награди, а фланелките, които организаторите от „Черноморец 1919“ ще осигурят за участниците, остават за играчите.

С този турнир от Инициативни комитет  и от ръководството на „Черноморец 1919“ се надяват да поставят знаково начало на празненствата, свързани с предстоящото отбелязване на стогодишнината на отбора.

Кулминацията в програмата ще бъде мач на стадион „Черноморец“ с участието на легендарни български футболисти от българския национален отбор, класирал се на четвърто място на Световното първенство през 1994 година.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега