Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

130 грации пристигат в Бургас за престижния турнир "Жулиета Шишманова"

130 грации пристигат в Бургас за престижния турнир "Жулиета Шишманова"

На държавното първенство ще участват всички национални състезателки, начело с най-добрата ни гимнастичка в момента Невяна Владинова.

Около 130 грации от 20 клуба от цялата страна ще пристигнат в Бургас за Държавното първенство по художествена гимнастика за девойки старша възраст и жени за приз "Жулиета Шишманова". Спортният форум ще стартира утре (23 март) в СЗ "Младост".

Официалното откриване ще се състои в 12:00 часа, а девойките ще стартират в 12:15 часа. Атрактивната надпревара ще продължи три дни. В петък от 9,30 часа до 16:45 часа ще се състезават жените, след което е награждаването им в многобоя.

Демонстративни изпълнения на националните отбори - ансамбъл за девойки старша възраст и жени, ще наблюдават зрителите в зала "Младост" от 14:00 до 14:15 часа. В последния състезателен ден - събота, началото е в 9:30 часа. Първо за медалите на отделните уреди ще спорят девойките, а след тях и жените. Награждаването е предвидено за 12:30 часа.

На държавното първенство ще участват всички национални състезателки, начело с най-добрата ни гимнастичка в момента Невяна Владинова. За отличията ще спорят и грации от трите бургаски клуба - "Черноморец", Олимпия" и "Олимпия-74".

Главен съдия е Красимира Филипова. Организатори са клуб "Черноморец" и Българската федерация по художествена гимнастика, с подкрепата на Община Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега