Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

14-километрова колона от тирове край турско-българската граница

14-километрова колона от тирове край турско-българската граница

14-километрова колона от товарни автомобили се е образувала на турско-българската граница. Около 500 тира от няколко дни са се наредили на опашка на пътя от град Одрин до митническия пункт "Капъкуле"

14-километрова колона от товарни автомобили се е образувала на турско-българската граница. Около 500 тира от няколко дни са се наредили на опашка на пътя от град Одрин до митническия пункт "Капъкуле" . Според турските власти задръстването се дължи на ремонта на  "Капитан Андреево". Препоръчва се тировете да минават през ГКПП "Хамзабейли -Лесово" и "Дерекьой-Малко Търново".

От митницата на "Капъкуле" предупреждават, че на 21 ноември от 23 ч. до 6 ч. сутринта поради подмяна на софтуера за 7 часа ще бъде преустановено преминаването на тирове през ГКПП "Капъкуле-Капитан Андреево", "Хамзабейли-Лесово", "Дерекьой-Малко Търново", както и на турско-гръцката граница при ГКПП "Ипсала-Кипи" и "Пазаркуле-Кастанес".

На "Капитан Андреево" тези дни започна мащабна реконструкция, която ще продължи две години. С 52 милиона евро (39.5 млн. от Международната банка за възстановяване и развитие и 13 млн. от държавния бюджет) ще бъдат изградени двойно повече платна на входа и изхода, нова сграда за митничарите, здравен и противопожарен пункт, за да отговаря граничният пункт на стандартите като външна граница на ЕС, предаде БТА.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега