Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

15 години от смъртта на лейди Даяна

15 години от смъртта на лейди Даяна

Днес се навършват 15 години от смъртта на принцеса Даяна. На 31 август 1997 година лейди Даяна загива в автомобилна катастрофа в пътен тунел на Париж. Заедно с нея умира и партньорът и Доди ал-Файет.

Днес се навършват 15 години от смъртта на принцеса Даяна. На 31 август 1997 година лейди Даяна загива в автомобилна катастрофа в пътен тунел на Париж. Заедно с нея умира и партньорът и Доди ал-Файет. Електронното издание на в. „Мirror” разказва живота на „принцесата на народа”, чрез интересни факти.

Роденa в аристократично семейство, Даяна катапултира на световната сцена, едва 19-годишна, когато се сгодява за наследника на трона принц Чарлз през 1981 г. Приказната сватба на двойката е била гледан от над 750 милиона души по целия свят. В рамките на една година от брака си, Даяна ражда принц Уилям. Вторият син, Хари, е роден две години по-късно, през 1984 година.   Опитвайки се да даде на момчетата нормално възпитание, доколкото е възможно, тя погазва кралските тенденции и ги изпраща на училище, наравно с другите деца.

Принцесата носи свеж стил на служебните си задължения. По време на кралските си изяви, тя се държи като обикновените хора и с нейната доброта печели сърцата на милиони, коментира изданието.   Нейният елегантен гардероб и неуморна работа за благотворителност също става постоянен източник на внимание от страна на медиите.  

В личния живот, Даяна се бори с пост-родилна депресия, булимия и е измъчвана от ревност, че Чарлз я мами с Камила Паркър-Боулс - нещо, което по-късно излиза на яве.  След развода си с Чарлз тя започва връзка с Доди Файед и точно, когато медиите пишат, че най-накрая принцесата е открила щастието, тя загива в катастрофа.

Само няколко часа след смъртта на Даяна започва да се разстила килим от цветя пред дома й в Кенсингтън Палас в Лондон, когато стотици британци изразяват открито скръбта си. За погребението й са изхарчени 30 милиона паунда само за цветя.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега