Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

15-годишен младеж е задържан за убийството в "Меден рудник"

15-годишен младеж е задържан за убийството в "Меден рудник"

Двете деца са се запознали в интернет преди няколко седмици.

15-годишен младеж е задържан за убийството, което разтърси бургаския комплекс "Меден рудник" снощи. Младото момче познавало жертвата си от социалните мрежи. Към момента се смята, че инцидентът е резултат от младежка свада. Това съобщиха зам.-административният ръководител на Апелативна прокуратура –Бургас Йовита Григорова и директорът на ОДМВР – Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Припомняме Ви, че 11-годишното момиче бе открито в асансьор, в жилищен блок. Сигналът за случая е подаден около 17:29 часа вчера от живущ в блока. Отзовалите се на място служители на реда били затруднени в идентифицирането на момичето, тъй като то нямало в себе си документи, лични вещи, мобилен телефон.

В последствие обаче самоличността на младата жертва е била идентифицирана. Това дало нов тласък на разследването и случаят започнал да се разплита. Събраните до момента улики довели до ареста на 15-годишен бургазлия. По данни на ст. комисар Калоянов, двете деца са се запознали в интернет преди няколко седмици.

Започнали да се виждат и на живо, но до този момент не се знае какво са правели в този жилищен блок в ж.к. "Меден рудник", тъй като нито един от тях не живее в района. Първоначалната версия е, че момчето и момичето се скарали за това къде да пушат наргиле. Дали обаче този сюжет ще остане непроменен до края на разследването, предстои да разберем.

Смъртта й е настъпила в следствие на прорезна рана в областта на врата. У момчето са открити вещи на починалата, съотносими с деянието. Що се отнася до оръжието на убийството, властите отказват коментар до приключване на следствието.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега