Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

15 екипа на бургаската жандармерия ще охраняват местата с висока престъпност

15 екипа на бургаската жандармерия ще охраняват местата с висока престъпност

15 екипа на бургаската жандармерия бяха разпратени рано тази сутрин по малките населени места с най-голяма битова престъпност, като част от националната спецакция на МВР, за която ви информирахме по-рано днес. Освен на територията на Бургаски регион, екипите ще дежурят на територията на Общини Сливен, Нова Загора и Ямбол. Към тях се отправиха пет жандармерийски формирования, а останалите десет са разпределени между Общини Камено, Средец, Сунгурларе и Карнобат.

15 екипа на бургаската жандармерия бяха разпратени ранотази сутрин по малките населени места с най-голяма битова престъпност, каточаст от националната спецакция на МВР, за която ви информирахме по-рано днес. Освенна територията на Бургаски регион, екипите ще дежурят на територията на ОбщиниСливен, Нова Загора и Ямбол. Към тях се отправиха пет жандармерийскиформирования, а останалите десет са разпределени между Общини Камено, Средец,Сунгурларе и Карнобат.

За всяко населено място ще има определен график надежурствата. Ако е необходимо ще бъде осигурено и денонощно полицейскоприсъствие. Повечето бургаски екипи след 12-часово дежурство ще се прибират вграда, с изключение на жандармеристите изпратени в Сливенска област, които щенощуват на място. За нощувки в Нова Загора ще се ползва общинската база, а вСливен – базата на областната полицейска дирекция.

Предвидено е жандармеристите да работят на място заедно соперативните работници от съответните районни полицейски управления, катоосновните цели на присъствието им в малките населени места освен да респектираткриминалния контингент, са да изведат от анонимност извършителите на криминалнипосегателства, както и да задържат обявените за издирване лица.

Зам. директорът на ОДМВР – Бургас комисар КалоянКалоянов призова кметовете на малките населени места към по-голяма активност идаване на обратната връзка на полицейските служители, тъй като сигналите заизвършените престъпления в повечето случаи пристигали първо при тях.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега