Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

19 загинаха при предполагаем атентат по време на концерт на Ариана Гранде в Манчестър

19 загинаха при предполагаем атентат по време на концерт на Ариана Гранде в Манчестър

За момента основната версия за събитията от понеделник вечер е самоубийствена атака със самоделна бомба.

Най-малко 19 души загинаха при предполагаем терористичен атентат по време на концерт на американската звезда Ариана Гранде в Манчестър. Други 59 са ранени, предава Ройтерс. За момента основната версия за събитията от понеделник вечер е самоубийствена атака със самоделна бомба.

По данни на британските власти, взривът е ударил стадион с капацитет 21 000 души около 22:33 часа местно време. Концертът е приключвал и зрителите са се оттегляли от мястото. Много от тях са били деца и младежи, някои от тях с родителите си. Веднага след взрива мястото е отцепено. По първоначални данни, взривното устройство е било в близост до входа на стадиона.

За момента няма организация, поела отговорността за инцидента. Разследващите обаче сравняват кървавата атака със събитията от ноември 2015-а, когато Париж бе арена на няколко терористични посегателства. От Ислямска държава реагираха в социалните мрежи и поздравиха организаторите и подканиха други да последват техния пример.

Популярната изпълнителка вече е била напуснала сцената. В социалните мрежи тя посочи, че "сърцето й е разбито" и "не знае какво да каже". Други популярни имена от шоубизнеса, като Ники Минаж, също реагираха на новината и осъдиха посегателството над млади и невинни хора по време на музикален концерт - място, където те са отишли да се забавляват и да се радват на младостта си.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега