Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"20 въпроса за изкуството" задават учениците от Музикалното тази вечер

"20 въпроса за изкуството" задават учениците от Музикалното тази вечер

Изпълнители и зрители ще имат възможност да се забавляват заедно с нови интелектуални предизвикателства в областите "Музика", "Танцово изкуство" и "Театър и кино".

Възпитаниците на Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров" подготвят нов формат за днешния си спектакъл от серията "На концерт в сряда". Той носи името "20 въпроса за изкуството", като този път главната роля е отредена за публиката.

Изпълнители и зрители ще имат възможност да сезабавляват заедно с нови интелектуални предизвикателства в областите "Музика", "Танцово изкуство" и "Театър и кино". Според правилата на интерактивното състезание, първите50 зрители от публиката ще получат талони с персонален номер. На произволенпринцип ще бъдат избрани трима участника, които ще се състезават в екип.

20 савъпросите на които състезателите ще трябва да отговорят. 1 минута ще бъдевремето за обсъждане на отговорите. При верен отговор – отборът продължава напред, пригрешен  се избира следващия екип от тримасъстезатели. По атрактивен начин въпросите от различните области на изкуствотоще бъдат илюстрирани с видеоматериали или с живи изпълнения .

Публиката ще стане част от нещо живо, истинско и  емоционално.В новияформат  ще бъдат забъркани имената  на Вивалди, Росини, Кавалини, Салиери,Сен-Санс и Прокифиев. В спор ще влязаткамертон и метроном, полонез и мазурка,валдхорна и флейта, Терпсихора и Мелпомена.

А какво се случва в „Комедия делАрте”- отговорът на този и на още много въпроси ще научите днес, 9 октомври от18 часа в Концертна зала на Музикалното училище.Интерактивното състезание-концерт може дагледате и на живов социалнатамрежа, в официалната страница на училището във Фейсбук.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега