Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

2000 излизат пред МС, ще се борят за промяна в полза на обикновените граждани

2000 излизат пред МС, ще се борят за промяна в полза на обикновените граждани

Близо 2000 души излизат на протест в столицата от 10:00 часа пред Министерски съвет срещу корпоративните крадци в България и техните слуги. Активисти от цяла България са заявили своето участие в социалната мрежа Фейсбук и днес ще се борят за промяна в полза на обикновените граждани. Протестът ще се проведе под мотото “Върнете ни откраднатото”.

Близо 2000 души излизат на протест в столицата от 10:00 часа пред Министерски съвет  срещу корпоративните крадци в България и техните слуги. Активисти от цяла България са заявили своето участие в социалната мрежа Фейсбук и днес ще се борят за промяна в полза на обикновените граждани.  Протестът ще се проведе под мотото “Върнете ни откраднатото”.

„Ние сме обикновени хора, също като Вас, но на нас ни е ясно че, едно малцинство от хора се обогатяват за сметка на мнозинството. Ние сме същите като Вас, всяка сутрин се събуждаме тръгваме за училище, за работа или да търсим такава ако нямаме... Ние също като вас, сме принудени всеки ден да оцеляваме в нашата Родина, затова и сме решени този път повече от всякога да се борим, за да променим нещата в полза на обикновения човек”, се казва в изявление изпратено до „PoligrafF” от група инициативни граждани.

„Цялата икономика на България е един голям ,,октопод” от който се облагодетелстват определени хора вече години на ред. Техните интереси и страстта им към бързи и огромни печалби вкараха България в тази черна дупка. Техните печалби и забогатяването за сметка на обикновения човек, ще го плащаме пак ние и нашите деца”, споделят организаторите на протеста. 

6.09.2011 год. и е символична дата за Българската история.  На логото на инициативата е изобразен гълъб с юмрука в цветовете на трибагреника, на фона на черна точка. Гълъбът е символ на мира и началото на промяната, юмрукът - на твърдост и непримиримост с действителността , цветовете на гълъба са символа на България, черната точка е именно тя в момента, споделят организаторите.  

По думите на организаторите, когато ситуацията в страната ни бъде променена от обикновените граждани, на логото ще бъде оставен само гълъбът – символ на мира.   „Ние искаме да можем да мечтаем и творим тук в държавата в която сме родени , да създаваме нашите блага и да се радваме на тях , ние не искаме повече Корпоративните Крадци да ограбват нас и нашите сънародници. Борбата започна, време е да се включи всеки един гражданин на България, за да успеем, за да си променим манталитета първо и след това всичко останало”, призовават още те.

Пред сградата на Министерски съвет протестиращите ще изложат своите искания, а те са „за незабавно разследване на въпросните грабители, техните корпорации и обръчите от фирми около тях, както и на хората които облечени във власт спомагат да се прокарват корпоративните им грабежи”.

„Успеем ли да спрем Грабителите във всяко едно домакинство, ще остават с 35 % повече пари , затова всеки сам да прецени с колко пари е ограбван всеки месец и дали не трябва да дойде да застане , рамо до рамо с нас - обикновените хора”, допълват в  писмото си организаторите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега