Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

24 ВУЗ-а на кандидатстудентска борса в Младежкия културен център

24 ВУЗ-а на кандидатстудентска борса в Младежкия културен център

24 висши учебни заведения и професионални колежи от цялата страна ще се включат в Кандидатстудентска борса - 2015 година. Инициативата ще се проведе на 20 - ти и 21-ви март в изложбена зала и фоайето на Младежки културен център /сградата се намира на ул. "Гладстон" 39/.

24 висши учебни заведения и професионални колежи от цялата страна ще се включат в Кандидатстудентска борса - 2015 година. Инициативата ще се проведе на 20 - ти  и 21-ви март в изложбена зала и фоайето на Младежки културен център /сградата се намира на ул. "Гладстон" 39/. 

Форумът се организира за поредна година от Сдружение "Кандидатстудентска борса" с любезното съдействието на Община Бургас. Основна му цел е да се обединят усилията за откриване на нови възможности за обучение в България. 

На двудневното изложение кандидат-студентите и техните родители ще имат възможност да се запознаят с изискванията за прием във висшите училища, ще получат информация, консултация и съвет от представители на висшите училища за условията, реда и сроковете за кандидатстване, класиране и записване, за програмите за подготовка на приемните конкурсни изпити, за признаването на зрелостните изпити, битовото устройване на студентите и социалните придобивки.

Ще имат възможност да получат кандидатстудентски справочници, учебно-помощни и информационни материали. Дните, в които кандидатстудентската борса ще бъде отворена и ще приема посетители, са 20 март 2015 г. (петък) от 10:00 часа до 18:00 часа, и 21 март 2015 г. (събота) от 9:00 часа до 14:00 часа.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега