Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

25-годишна плевенчанка е в критично състояние след побой

25-годишна плевенчанка е в критично състояние след побой

Побойникът е задържан - това е 39-годишен мъж от Харманли.

25-годишна плевенчанка е в критично състояние след побой. Към момента е настанена в реанимацията на УМБАЛ - Бургас, с опасност за живота. Побойникът е задържан - това е 39-годишен мъж от Харманли. Той е направил самопризнания, но мотивите му все още не са изяснени, посочват от ОДМВР - Бургас.

Младата жена е пристигнала в Шокова зала сама, във видимо неадекватно състояние, със следи от побой, в четвъртък сутринта, около 7:00 часа. Веднага е приета за лечение, като е извършена спешна операция. Незабавно е сформиран екип от служители на отдел "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургаси Пето Районно управление – Бургас, които констатирали, че извършител на побоянад жената е криминално проявения и осъждан И.Т., 39 годишен от Харманли.

Установено е, че двамата са влезли заедно в България на 15.06.т.г. отХоландия, като се насочили към Харманли. За периода 18.06.т.г. до 25.06.т.г.пребивавали в къща за гости в с. Равда, а впоследствие се установили в хотелскикомплекс в Китен.

Врезултат на действията на служителите на реда, мъжът е задържан в Китен, като по времена задържането мъжът направил опит да избяга, скачайки през терасата нахотелската стая, разположена на втория етаж. Това наложило довеждането му вУМБАЛ - Бургас, където са констатирани счупвания на два прешлена.

Арестуваният мъжнаправил пълни самопризнания за извършения побой, като обяснил, че впродължение на няколко дни системно пребивал жертвата си. На 29.06.т.г. след пореднотопосегателство лично я докарал и оставил пред бургаската болница, къдетопострадалата потърсила медицинска помощ.

Извършениса множество действия по разследването, разпити на свидетели, претърсване иизземване и оглед на местопроизшествие. Точнитепричини за противоправното поведение на агресивния мъж са в процес на изясняване.Повдигнато му е обвинение за опит за убийство, като същият е задържан за срок от72 часа с прокурорско постановление.

Работатапо цялостното документиране на престъплението продължава от служители на ПетоРайонно управление – Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега