Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

3 677 бебета са проплакали в бургаските болници през 2017-а

3 677 бебета са проплакали в бургаските болници през 2017-а

100 бебета повече са се родили през 2017-та в бургаските болници.

Положителната тенденция на Бабинден се запазва: 100 бебета повече са се родили през 2017-та в бургаските болници. Това отчитат от Общината в Деня на родилната помощ. Според данните за миналата година, в трите здравни заведения в града първата си глътка въздух са поели общо 3 677 деца.

Възходяща тенденция се наблюдава и в първия месец на 2018-та година. Само за първите три седмици от януари родените деца в бургаските болнични заведения са почти 200.

Специално за Деня на родилната помощ, зам.-кметът по здравеопазване д-р Лорис Мануелян присъства на тържествата по този повод в трите здравни заведения и поздрави всички акушери, гинеколози и неонатолози от името на кмета Димитър Николов.

"Денят на родилната помощ е символ на новото начало. Няма по-голямо чудо за всяко семейство от появата на дете. Трудно е да се изкаже с думи признателността към Вас - хората, благодарение на които на бял свят идва новият живот. Пожелавам Ви много израждания и здрави бебета и усмихнати родители", пожела в поздравителния си адрес до акушерите кметът на Бургас Димитър Николов.

Традиционният ритуал на Бабинден беше спазен във всички АГ-отделения. Както повелява, акушерки и млади родилки измиха ръцете на началниците на родилните отделния.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега