Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

3 дни наситени със спортни мероприятия в Бургас

3 дни наситени със спортни мероприятия в Бургас

Днес от 17:30 часа е официалното откриване на първия детски републикански турнир по футбол "Железничарска купа", организиран от ФК "Локомотив"- Бургас.

Наситени със спортни мероприятия ще бъдат последните три дни от седмицата в Бургас. Днес от 17:30 часа е официалното откриване на първия детски републикански турнир по футбол "Железничарска купа", организиран от ФК "Локомотив"- Бургас. Мачовете са на стадион "Лазур" до неделя. Турнирът е за деца родени през 2008 и 2009 година. 

В зала "Младост", днес и утре/петък и събота/ ще се проведе традиционният международен турнир по тенис на маса за хора с увреждания и за всички желаещи аматьори и ветерани. 

Международният турнир по плажен футбол за мъже и юноши стартира в събота в 9:30 часа и ще продължи през целия ден.  Мачовете са на плажа зад ресторант "Нептун". Жребият ще се тегли час по-рано, в 8:30 часа, където трябва да има представители на всички отбори участници. Награждаването е предвидено за събота привечер, веднага след финалните срещи. Организатор е СФК"Свети Никола". 

На площад "Тройката" на 13 август/събота/ вечерта ще се проведе шестия кръг от Държавното първенство по силов многобой "Айрън мен" 2016. Началото е в 19:00 часа. Шоуто на железните мъже обещава да е разтърсващо, като дисциплините са 6 - "Дърпане на бус от седнало положение", "Фермерска разходка", "Логлифт за максимално повдигната тежест", "Кръст", "Кобилица" и "Мъртва тяга с автомобил".

След силовия многобой ще се проведе открит турнир за аматьори. Те ще се състезават за най-голям брой повдигания от лег на 60 и 80 килограма. Държавното първенство е част от кампанията "Силните срещу дрогата". 

Привържениците на футболния "Нефтохимик" могат да гледат отбора в мача срещу ЦСКА в София от третия кръг в Първа професионална лига по телевизията. Двубоят е на 14 август/неделя/ от 21:15 часа и ще се излъчва пряко в ефира на "Диема спорт 2". Главен съдия е Петър Доровски. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега