Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

3000 на протест за промяна на приоритетите в местната политика

3000 на протест за промяна на приоритетите в местната политика

За промяна на приоритетите в местната политика на Бургас ще настояват на политически протест утре структурите и симпатизанти на ПП "Бургас" . Протестът ще започне в 18.00 часа пред сградата община Бургас.

За промяна на приоритетите в местната политика на Бургас ще настояват на политически протест утре структурите и симпатизанти на ПП "Бургас" . Протестът ще започне в 18.00 часа пред сградата  община Бургас и ще премине под мотото "Кауза Бургас". Сред исканията, които ще прозвучат по време на митинга, са социални придобивки и финансови облекчения за бургазлии.

„Искаме цялостното поскъпване на живота в страната да бъде компенсирано на местно ниво от управляващите в град Бургас. Парите, които хората допълнително харчат за поскъпналите стоки от първа необходимост да бъдат компенсирани чрез намалянето на местни данъци и такси. Настояваме за намаляне на размера на глоби в Бургас, които са по-високи, в сравнение със столицата. Настояваме цените на услугите, които предоставя община Бургас, да бъдат намалени или направени безплатни, по примера на съседни общини”, заявява в писмо до медиите организаторът на протеста- общинският съветник Ваклин Стойновски.

„Исканията, които ще поставим на протеста са част от моята заявка за кметския пост в Бургас на предстоящите избори”,  заявява Стойновски. Той пояснява, че всички искания са били предложени и аргументирани от него чрез докладни записки до Общински съвет Бургас, в качеството му на общински съветник.

„Всяко искане е било съпроводено с предложено решение на проблема и алтернатива”, подчертава Ваклин Стойновски. Исканията на протестиращите ще бъдат оформени в подписка, която ще бъде приложена към нови докладни записки към местния парламент.  „Приканвам всички партии в политическия спектър ляво-център да ни подкрепят за този протест”, призовава Стойновски. Очаква се към митинга да се включат около 3000 души.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега