Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

35 работни места в Бургаско по програмата "Старт на кариерата"

35 работни места в Бургаско по програмата "Старт на кариерата"

От 28 септември 2015 г. стартираха за поредна година процедурите за кандидатстване на младежи за работните места в централните ведомства, областните и общинските администрации по Програма "Старт на кариерата".

От 28 септември 2015 г. стартираха за поредна година процедурите за кандидатстване на младежи за работните места в централните ведомства, областните и общинските администрации по Програма "Старт на кариерата".

В Програмата могат да участват младежите на възраст до 29 години, ненавършени към 23.10.2015 г., притежаващи висше образование, съответстващо на посоченото от работодателя за заемане на конкретното работно място, и без трудов стаж по придобитата специалност, с която кандидатстват. За да участват в Програмата младежите трябва да са регистрирани в дирекция "Бюро по труда" като безработни или заети лица.

Младежите, отговарящи на изискванията за включване в Програмата, подават лично в бюрото по труда, където са регистрирани, заявление, като посочват работните места, за които желаят да кандидатстват - едновременно може да се кандидатства за три работни места, но до две работни места при един работодател по Програмата. Към заявлението се прилагат копие на документ за завършено висше образование (диплома, уверение, академична справка), автобиография (Europass формат) и документ за правоспособност (ако работодателят е поставил такова изискване за работното място).

Срокът за подаване на заявления в бюрата по труда е до 23 октомври 2015 г. включително.Работните места за територията на Бургаска област са 35 - 17 работни места към централните ведомства, 2 работни места в Областна администрация - Бургас и 16 работни места в общински администрации.

Поделенията на централните ведомства в Бургас, които са обявили работни места по Програмата, са Дирекция "Социално подпомагане"; Служба по геодезия, картография и кадастър; Дирекция "Бюро по труда" - Бургас; Дирекция "Инспекция по труда"; Областна дирекция на МВР; Дирекция "Национална система 112"; Главна дирекция "Програмиране на регионалното развитие" - отдел "Югоизточен район" на МРРБ; Регионална здравна инспекция; Териториално поделение на НОИ - Бургас; Териториално статистическо бюро - Бургас.

Работните места в общинските администрации са обявени от общините Айтос, Бургас, Карнобат, Малко Търново, Приморско, Руен, Сунгурларе и Царево.За всяко работно място се насочват за интервю всички лица, които са кандидатствали за него и отговарят на изискванията. Подборът се осъществява от съответния работодател. Избраните кандидати се назначават на трудово правоотношение за срок от 9 месеца.

Пълният списък на заявените работни места по Програмата, условията и необходимите документи за кандидатстване могат да се намерят на интернет сайта на Агенцията по заетостта, както и във всички бюра по труда.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега