Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

4 години и 8 месеца затвор заради грабеж и блудство в училищен двор

4 години и 8 месеца затвор заради грабеж и блудство в училищен двор

Наказание 4 години и 8 месеца лишаване от свобода наложи Окръжен съд Бургас на Христо Стоянов. Той бе признат за виновен за три престъпления, извършени в реална съвкупност - грабеж, блудство и за това, че е отглеждал наркотични вещества.

Наказание 4 годинии 8 месеца лишаване от свобода наложи Окръжен съд Бургас на Христо Стоянов. Тойбе признат за виновен за три престъпления, извършени в реална съвкупност - грабеж,блудство и за това, че е отглеждал наркотични вещества.           

На31.07.2014 г. за времето от 04,10 до 04,25 ч. в двора на училище в гр. Бургас,при условията на опасен рецидив, той е отнел сумата от 7 лв. и мобилен телефон,ведно със СИМ карта, на стойност 69 лв. от пострадала жена, като употребилзаплашване, че има нож и ще я убие, и сила – нанесъл й удар с юмрук по устата,блъскал е главата й в земята. След това той извършил блудствени действия с жена,като употребил заплашване и сила. На 21.08.2014 г. в апартамент в гр. Бургастой отглеждал в саксии 2 растения от рода на конопа в нарушение на Закона законтрол на наркотичните вещества и прекурсорите и на Наредбата за условията иреда за разрешаване на дейностите с тях. Общото тегло на листната маса следизсушаване е 33,09 гр. на стойност 198,54 лв.           

Завсяко от първите две деяния съдът му наложи наказание 4 години и 8 месецалишаване от свобода. За третото деяние е наказан с 1 година лишаване от свобода,предвид количеството на наркотичното вещество и това, че съдържанието на 0,26%наркотично вещество в отгледаната от него тревна маса е на границата назаконовия минимум.           

Окръженсъд Бургас разгледа делото по института на съкратеното съдебно следствие, следкато Стоянов даде съгласие да не се разпитват свидетелите и вещите лица. Потози ред съдът му определи първоначално наказание 7 години лишаване от свободаза всяко от първите две деяния. След като приложи законовата редукция от 1/3,съдът му наложи 4 години и 8 месеца лишаване от свобода за тях. Съдът групиратрите наказания и постанови Стоянов да търпи най-тежкото от тях – 4 години и 8месеца лишаване от свобода.            

Присъдатана Окръжен съд Бургас подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съдБургас. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега