Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

45 деца от Хитрино пристигнаха на тридневна почивка в Поморие

45 деца от Хитрино пристигнаха на тридневна почивка в Поморие

Децата ще почиват в крайморския град по покана на кмета Иван Алексиев.

45 деца от пострадалото при влаков инцидентсело Хитрино пристигнаха в Поморие днес, по покана на кмета Иван Алексиев. Ощепрез февруари, Алексиев и тогавашният общински съветник, настоящ народенпредставител, Ася Пеева, инициираха идеята и изпратиха официално писмо до кметана Хитрино и директора на местното СУ „Д-р Петър Берон”. 

"Радвамсе, че сте ни на гости и благодаря, че приехте поканата. Надявам се дапрекарате няколко прекрасни дни в Поморие. Подготвили сме ви икултурно-историческа програма, защото идеята ни бе не само децата да полудувати поиграят, но и да научат нещо ново", каза кметът Алексиев, посрещайки гоститев залата на Общината.

Учениците заедно със своите възпитатели щеостанат в града до 04-и юни. По-късно днес те ще се присъединят къмпразника за Деня на детето на пл. „Св.Св. Кирил и Методий”, а по време натридневната си почивка малчуганите ще посетят още: Исторически музей – Поморие;Музея на солта; Тракийската куполна гробница; посетителски център „ВиаПонтика”; Зоокомплекс „Пауните” и плажа, разбира се.Гостите ще се разходят из града на лятнотоатракционно влакче, но ще имат възможността да погледнат брега и откъм морето,тъй като им предстои да плават на кораб за разходка.

"Възхитени сме и изненадани от жеста и отпрограмата, която сте подготвили. Финансовата подкрепа, която оказахте прездекември на Хитрино също бе изключително важна, но вярваме, че настоящото нигостуване ще бъде едно незабравимо изживяване за децата", коментираха ръководителите на малчуганите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега