Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

5 от най-горещите тенденции в интериора през 2018-а

5 от най-горещите тенденции в интериора през 2018-а

С новата година на сцената излизат и новите модни тенденции, които ще управляват начина на живот на съвременния човек.

С новата година на сцената излизат и новите модни тенденции, които ще управляват начина на живот на съвременния човек. Дори да не се стремите да ги спазвате, те така или иначе се промъкват в ежедневието Ви, с всеки предмет, който Ви заобикаля. Днес сме Ви подбрали пет от най-горещите трендове, според интериорните списания, които ще властват над дома и офиса през 2018-а година.

На първо място, разбира се, е цветът на 2018-а - ултра виолетово. Той ще господства както в облеклото, така и в интериора. При това не само нюанса, избран от Академията на цветовете “Pantone”, но и във всичките форми на лилавото.

Паралелно с това, на мода ще бъде и монохромната декорация - в няколко нюанса от една и съща част на палитрата. Това може да бъде зелено, лилаво+горещо розово, оранжево+червено, жълто+кафяво. Разнообразието от тонове от една гама ще придаде настроение на пространството, без да нарушава хармонията с резки контрасти и агресивни съчетания.

Според редакторите на Вог, тази година десените ще бъдат особено актуални. Те се прехвърлят от тапицериите по стените, дори по таваните. Флоралните мотиви са стилизирани, загатнати, а животинският принт е пастелен. Повечето дизайнери се обединяват около щадящите бюджета декорации с растителни десени - живи цветя, листа.

При аксесоарите за дома, на преден план излизат решените в японското течение "уаби-саби". Тази източна традиция повелява да откриваме красивото в несъвършенството. По отношение на дома сп. "Country Living" описват приложението на "уаби-саби" като обогатяване на интериора с груби ленени материи и ръчно изработена и декорирана керамика.

Те могат да бъдат акцент в индустриално решен интериор, който и тази година господства не само в Скандинавските страни, но и в цяла Европа и отвъд океана. Другата линия, която остава актуална е рустика, който също се съчетава добре с "уаби-саби" елементи.

В другия край на горещата модна линия в интериора са съчетанията от метали и метални елементи, които могат да доминират в интериора, или да бъдат използвани като акцентен завършек.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега