Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

7 ефективни начина да се отървете от брадавици

7 ефективни начина да се отървете от брадавици

На първо място е от изключителна важност, преди да се заемете с прилагането на домашни лекове да се консултирате с лекар.

Брадавиците не причиняват болка или друго неразположение, но са дерматологичен проблем, от който няма как да не пожелаете да се освободите. Причината за появата им може да варира - хормонален дисбаланс, затлъстяване, диабет и др.

На първо място е от изключителна важност, преди да се заемете с прилагането на домашни лекове да се консултирате с лекар. Някои брадавици може да бъдат знак за по-сериозен проблем. Ако докторът Ви не сметне за необходимо да се взема биопсия, тогава вече можете да преминете към премахването на образуванието в домашни условия, съветват от "Brightside".

Ето и някои доказани трикове:

1. Ябълков оцет - напоете памучен тампон и изстискайте излишната течност, след което поставете върху брадавицата и закрепете с лепенка. Махнете я на сутринта. Повтаряйте всяка вечер, докато формацията не падне сама.

2. Масло от чаено дърво - почистете добре кожата, след което масажирайте с памучен тампон, напоен с няколко капки от маслото. Повтаряйте процедурата 3-4 пъти на ден.

3. Етерични масла от риган и кокос - смесете 2-3 капки масло от риган с 4-5 капки кокосово масло. Почистете кожата, след което напоете памучен тампон със сместа и масажирайте засегнатия участък 2-3 пъти на ден.

4. Лимонов сок - почистете кожата. Напоете памучен тампон с прясно изцеден сок от лимон и масажирайте участъка 2-3 пъти дневно.

5. Алое вера - втривайте в засегнатия участък сок или гел от алое вера 2-3 пъти дневно.

6. Чесън - счукайте няколко скилидки, след което поставете от пастата върху парче памук. Покрийте с лепенка и оставете да действа през нощта. Повторете процедурата 2-3 дни.

7. Обелка от банан - поставете парче от обелката от банан, със светлата месеста част към кожата, след което покрийте с лепенка. Оставете да действа през нощта. Повтаряйте процедурата всяка вечер, докато брадавицата не падне.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега