Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

754 000 лева са разходите на "Слънчев бряг" АД за сезон 2015

754 000 лева са разходите на "Слънчев бряг" АД за сезон 2015

„Дружеството е в стабилно финансово състояние, които очертава добри перспективи. Към днешна дата сме реализирали приходи в размер над 2 милиона лева.“, коментира Златко Димитров, изпълнителен директор на „Слънчев бряг“ АД на пресконференция, на която бяха изнесени данните от доклад за извършени дейности по поддръжка на инфраструктурата на територията на Слънчев бряг за сезон 2015 година.

„Дружеството е в стабилно финансово състояние, които очертава добриперспективи. Към днешна дата сме реализирали приходи в размер над 2 милионалева.“, коментира Златко Димитров, изпълнителен директор на „Слънчев бряг“АД на пресконференция, на която бяха изнесени данните от доклад за извършени дейностипо поддръжка на инфраструктурата на територията на Слънчев бряг за сезон 2015година.

Тази година "Слънчев бряг“ АД осигури 754 хиляди лева за обезпечаването на туристическия сезон в комплекса, поддръжка и облагородяване на курорта. 150 хиляди лева от тях са отишли за инфраструктура и рехабилитация на тротоари и улици. 179 хиляди лева са вложени в поддържането ипочистването на съществуващи озеленени площи и прилежащи алеи, площадки напаркинги, крайпътно и крайулично озеленяване, декоративна дървесина, храстова итревна растителност и поливни системи.

Над 14 хиляди лева от тях са похарчениза доставка и монтаж на розариуми, сенници и пейки. 140 хиляди лева са изхарчени оттехническата поддръжка за текущия ремонт и ремонтно възстановителните работи напарково, алейно и улично осветление.   

Задейности по ремонт и рехабилитация на пътната инфраструктура са изразходвани 150 хиляди лева, откоито за ремонт на тротоарните площи - 133 хиляди лв., а за ремонт наасфалтовата настилка - 17 хиляди лв.За модернизиране на системата завидеонаблюдение с 33 нови камери  навходовете и изходите на комплекса, всички кръстовища и улица Първа и въвежданена нова система за контрол на достъпа по крайбрежната улица бяха отделени 58 хиляди лева.

Осигурена е денонощнафизическа охрана на 8 броя поста /КПП/ на обща стойност 94 хил. лв.Допълнително е обезпечено командироването на служители от МВР – 47 за месец юнии по 49 за юли и август. Общо разходите по командироването им възлизат на 116хил. лв.  

В резултат от комплексните мерки за сигурност изасилването на контрола и правилата в курорта през сезон 2015 не е регистрираннито един сериозен инцидент на територията на курорта. След въвеждането нарегулационен режим от „Слънчев бряг“ АД алкохолните турове са намаленинаполовина спрямо 2013 година.  

Стартирани са и действия постратегия за удължаването на туристическия сезон чрез превръщането на Слънчевбряг в образователен център на национално и международно ниво. Установени саконтакти с големи компании и образователни институции, свързани с подготовкатана кадри за IT бранша у нас за организиране наспециализиране на семинари, школи и други извън активните летни месеци.

Постигнато е съгласие с хотелиерския браншза развитието на Слънчев бряг като образователен център за персонал затуристическия сектор, като се търсят възможности за партньорство съсспециализирани училища и колежи и провеждане на платени стажове.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега