Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

83-годишен шофьор пресече жп прелез "на червено" и бе блъснат от два влака

83-годишен шофьор пресече жп прелез "на червено" и бе блъснат от два влака

Водачът е починал на място.

Нелеп инцидент отне живота на 83-годишен мъж в района на старозагорското село Михайлово. Възрастният водач тръгнал да пресича с автомобила си жп прелез, въпреки работещата сигнализация и спуснатата бариера, след което бе блъснат последователно от два преминаващи влака.

Инцидентът се случил около 17:00 часа във вторник, на жп прелеза при Михайлово. Автомобилът първо е бил ударен, в задната част, от преминаващ бърз влак в посока към гр. София, след което се завъртял, попаднал на съседни жп релси, където е бил ударен от движещ се пътнически влак в посока гр. Пловдив. При това положение автомобилът е излязъл от жп линията, ударил се в електрически стълб и спрял в затревена площ до релсите. Водачът е починал на място.

Старозагорската окръжна прокуратура е стартирала досъдебно производство за смърт по непредпазливост, следствие от нарушение на правилата за движение. Към момента е установено, че двете влакови композиции се движели в една и съща посока.

Местопроизшествието е посетено и запазено от екипи на Второ РУ на МВР-Стара Загора, на Жандармерията и на сектор „Пътна полиция“ при ОД на МВР-Стара Загора. В 17,40 часа на мястото на пътнотранспортното произшествие е пристигнал полицейски екип, като до този момент там са се намирали служители на жандармерията.

Незабавно е бил уведомен прокурор от Окръжна прокуратура-Стара Загора, под чието ръководство са се извършвали следствените действия. Разследването по случая продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега