Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Aerosmith идват у нас догодина

Aerosmith идват у нас догодина

Най-успешната американска рок група за всички времена пристига у нас догодина! AEROSMITH ще разтърси стадион „Локомотив“ в оригиналния си състав на 17 май 2014 година.

Най-успешната американска рок група за всички времена пристига у нас догодина! AEROSMITH ще разтърси стадион „Локомотив“ в оригиналния си състав на 17 май 2014 година.

Легенди! Икони! Идоли!

AEROSMITH са явление в музиката вечеповече от четири десетилетия! Едва ли има друга рок група, която да се похвалис фенове от няколко поколения и с толкова много хитове в класациите. На 17 майбългарската публика ще има уникалната възможност да види на живо култовите AEROSMITH!

Презлятото на 2014 г. групата поема на Европейско турне, включващо изяви на стадион„Олимпийски“ в Москва, „02 Arena”в Берлин и на DownloadFestival във Великобритания. Великолепната петорка ще бъде в оригиналнияси състав, точно както при основаването си през далечната 1970 г. в Бостън,Масачузетс: Стивън Тайлър (вокали), Джо Пери (китара), БрадУитфорд (китара), Том Хамилтън (бас) и Джоуи Крамър (барабани). 

AEROSMITH щени докажат, че са в перфектна форма иправят невероятно шоу! На стадион „Локомотив“ ще се насладим на най-великите имхитове, както и на песни от последния им албум Music From AnotherDimension – първиятстудиен проект на групата от 11 години. Албумът, издаден у нас от Вирджиния рекърдс/ Sony Music, е обявен от сп. People за “един от задължителните 5албума на есента за 2012 г.” За него Джо Пери казва: “Това е албумът, койтоискахме да направим още от времето, когато се събрахме за втори път през 1984г.”  

Те са една от най-великитерок банди на всички времена! Хитовете на AEROSMITH са познати на всеки, видеоклиповете им (сред тях сасвръхпопулярните „Cryin‘” и “Crazy”, които превърнаха в звездиАлисия Силвърстоун и Лив Тайлър) ги превръщат във фаворити на MTV, а сред многобройните им постиженияе и успешна кариера в Холивуд с изяви в популярни филми като „Светът на Уейн 2“ и „Игра по ноти“. 

AEROSMITH е групата с най-големи продажби в историята наамериканския рокендрол с албуми в тираж над 150 милиона копия по целия свят. Само в САЩ са продадени 66,5 милиона техни записи. Освен товате държат рекорд за най-много златни и мултиплатинени албуми за американскагрупа. Бандата има 21 хита само вкласациите на САЩ и множество награди и отличия, част от които: 4 награди Grammy, 12 награди MTV Video Music Awards, 6 награди Billboard и 8American Music Awards.

AEROSMITH са носител и на наградата Соул Трейн за „Най-добър Рап Сингъл” на версиятаим с Run DMC - “Walk This Way”. Могат да се похвалят и с номинация за „Оскар“за баладата „I Don’t Want To Miss A Thing“от касовия хит „Армагедон“. През 2001 г. са приети в „Рокендрол Залата на Славата”.         

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега