Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Burgas Jam 2019: Фестивална атмосфера, хубава музика и много китари

Burgas Jam 2019: Фестивална атмосфера, хубава музика и много китари

Съботен ден изпълнен с добра музика, приятна атмосфера и фестивален дух. Това предложи на жителите и гостите на града поредното издание на китарения фест “Burgas Jam”. За трета година паркингът край Морска гара се превърна в зона за ценителите на музиката.

Съботен ден изпълнен с добра музика, приятна атмосфера ифестивален дух. Това предложи на жителите и гостите на града поредното изданиена китарения фест “Burgas Jam”. За трета година паркингът край Морска гара сепревърна в зона за ценителите на музиката.

 

На сцената се качиха Луис Гало и неговата група Los Caminos De La Guitarra, китаристите Николай Карагеоргиев, Атанас Недев, Борис Николов, Ангел Демирев, Ивайло Христов и други. Черешката на вечерта бе поставена от музикантите от ФСБ. Изпълнителите споделиха за първия си концерт на морето. Събитието е било преди точно 20 години в Бургас. "От 20 години не сме идвали да свирим в Бургас, това за нас и нашата публика е огромно събитие", допълниха от групата.

Йоланта Гарванова пък бе фенът, който спечели китара с автографите на всички участници на феста. И тази година посетителите с китари можеха да влязат безплатно и да се включат в джем сешъна, а любителите китаристи не пропуснаха шанса да го сторят.

Повече снимки можете да откриете на нашата Facebook страница.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега