Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Clawfinger" и "House of pain" се присъединяват към "Summer Chaos 2016&quot

"Clawfinger" и "House of pain" се присъединяват към "Summer Chaos 2016&quot

След дълго очакване, днес най-накрая бяха обявени имената на още две групи, които ще вземат участие във второто издание на фестивала "Summer Chaos". През август на стадион Лазур ще забият култовата индъстриал/ню метъл банда от Швеция "Clawfinger" и хип-хоп легендите "House of pain".

След дълго очакване, днес най-накрая бяха обявени имената на още две групи, които ще вземат участие във второто издание на фестивала "Summer Chaos". През август на стадион Лазур ще забият култовата индъстриал/ню метъл банда от Швеция "Clawfinger" и хип-хоп легендите "House of pain".

Summer Chaos 2016 ще разтърси Бургас на 13-и август. Фестът ще стартира в 15 часа, като на сцената ще видим The Prodigy, The Exploited и Bullet For My Valentine. 7 часа музика и фестивални емоции очакват меломаните през идния месец.

Шведите от "Clawfinger" са на музикалната сцена от края на 80-те години. Зад гърба си имат 7 албума, последният от които излиза на пазара през 2007 година. За радост на милионите фенове по света, през 2010 г. тримата създатели на култовата група се събират отново и с днешна дата House of Pain активно творят. Ще ги видим в Бургас в оригинален състав – Everlast (Erik Schrody), Danny Boy (Daniel O’ConnoR) и DJ Lethal (Leor DiMant), заедно с група живи музиканти – барабанст и кийбордист.

Като компенсация за дългото очакване на допълнителните имена, организаторите на фестивала обявиха "Happy Hour" за билетите от всички ценови категории, с изключение на пропуските Priority Access. Днес, между 13:00-14:00 часа, меломаните могат да се сдобият с билет с 10% отстъпка.

Пропуски за фестивала могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро България в цялата страна.

<iframe width=447 height=251 src=https://www.youtube.com/embed/KZaz7OqyTHQ frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега