Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

EVN няма да начислява лихви при просрочие на януарските фактури

EVN няма да начислява лихви при просрочие на януарските фактури

В сила е и процесът за разсрочване на задължения, който компанията прилага успешно последните 10 години.

Електроразпределителното дружество EVN България няма да начислява лихви при просрочие преди изключване за фактурите, издадени през месец януари 2017 г. Причината са големите студове, които този месец станаха причина за рекордно потребление и със сигурност ще се отразят на сметките, които ще платим в края на отчетния месец.

От компанията изчислиха, че през декември 2016-а, клиентите са платили с до 19,4% по-големи сметки, спрямо същия период на предходната година. Имайки предвид ледените дни в началото на месеца, новите фактури вероятно ще бъдат и по-големи. В сила е и процесът за разсрочване на задължения, който компанията прилага успешно последните 10 години.

Припомняме Ви, че вчера Министерството на енергетиката и Комисията за енергийно и водно регулиране стартираха съвместни проверки в трите електроразпределителни дружества. Повод за инициираната акция също е рекордното потребление на електроенергия през последните два месеца, посочват от енергийното ведомство.

От EVN посочват, че за момента грешки в тяхната документация и отчетни данни няма. Към началото на януари едва 0,1% от клиентите на електроразпределителното дружество не са били отчетени по нормален график, но причината са лошите метеорологични условия, които затрудниха достъпа до някои от обектите. Ставало дума за клиенти в малки селища с традиционно ниско или нулево потребление и фактури, както и със сезонно ползване (вили).

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега