Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

EК финализира споразуменията по отпуснатите за България 108 млн. евро

EК финализира споразуменията по отпуснатите за България 108 млн. евро

В резултат на интензивната съвместна работа плащанията ще бъдат осигурени без забавяне, включително и доставката на превозни транспортни средства, уточни председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер

Тази седмица се очаква да бъдат подписанигрантовите споразумения по отпуснатите 108 милиона евро от ЕС за овладяване намиграционния натиск по границите на България. Това съобщава председателят наЕвропейската комисия Жан-Клод Юнкер в писмо до министър-председателя БойкоБорисов.

В него той предоставя актуализирана информация за действията наКомисията относно финансовата подкрепа, която България получи на срещата наЕвропейския съвет на 16 септември в Братислава. В резултат на интензивната съвместна работаплащанията ще бъдат осигурени без забавяне, включително и доставката напревозни транспортни средства, уточнява в писмото си Юнкер. 

"Комисията за оценка в момента разглежда идопълнителната сума от 52 милиона евро европейска помощ. Целта ни е да гарантираме,че ефектът от подкрепата ще бъде почувстван максимално бързо. Разчитам на пълносътрудничество от страна на България за гарантиране на успешно изпълнение",пише председателят на Европейската комисия. 

На 6 октомври еврокомисарят по миграцията, вътрешнитеработи и гражданство Димитрис Аврамопулос ще пристигне в България, за даучаства заедно с министър-председателя Борисов в официалния старт наЕвропейската гранична и брегова охрана, отбелязва още Жан-Клод Юнкер.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега