Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Grand Prix Поморие 2015 приключи успешно

Grand Prix Поморие 2015 приключи успешно

Завърши първият кръг на Републиканския шампионат по мотокрос на мотополигон Порой, община Поморие. През уикенда 86 състезатели дадоха най-доброто от себе си и показаха високо майсторство за радост на близо десетте хиляди зрители, които бяха край трасето.

Завърши първият кръг на Републиканския шампионат по мотокрос намотополигон Порой, община Поморие. През уикенда 86 състезатели дадоханай-доброто от себе си и показаха високо майсторство за радост на близо десеттехиляди зрители, които бяха край трасето.

Събитието беше открито от кмета на Община Поморие Иван Алексиев, койтопожела успех на всички състезатели. Сред присъстващите бяхазаместник-председателят на Общински съвет Поморие Неделчо Стайков, заместник–кметовете Янчо Илиев и Илия Джингов и председателят на Българската федерацияпо мотоциклетизъм Богдан Николов.

В клас 65 cc. се проведе само един манш. С оглед трудността на трасето,решението беше да се запази здравето на младите мотоциклетисти. Кристиян Ивановс КТМ спечели този манш и започва с 25 точки новия сезон. Втори остана ХристиянДаков с КТМ, а трети Димитър Грозданов с КТМ.

При 85 cc. машини, най-добър в двата манша беше Жулиан Георгиев с КТМ.След него се наредиха Алекс Димитров с КТМ и Вили Василев с КТМ.

В клас МХ Мартин Тодоров с Ямаха е победител в крайното подреждане,след като завърши втори в първия манш, но триумфира във втория и по този начини в крайното класиране. След него се нареди Атанас Петров с КТМ, а трети ЗахариТомов с Хонда.

В клас МХ1 местният любимец Николай Йовчев с Хонда спечели и дватаманша. Втори остана Тодор Тотев с Хонда, а трети Денислав Ангелов с КТМ.

В клас МХ2 беше изключително интересно, защото от тази година в негокара националния шампион при 65 и 85 cc Хакан Халми.

В днешните стартовеучастие взе и Майкъл Иванов, който ще бъде и участник в Световния шампионат помотокрос МХ2. Той беше изключително убедителен и в двата манша, които спечели.

След него останаха трима състезатели с равен брой точки - по 40. Втори, зарадипо-добро класиране във втория манш, е Йонут Корбея (Румъния) с Ямаха, ГеоргиГеоргиев със Сузуки е трети, а четвърти остана Кристиян Ангелов с Ямаха.

Въпреки тежкото трасе нямаше нито един сериозен инцидент.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега