Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

National Geographic с изложба в бургаски мол

National Geographic с изложба в бургаски мол

Дългоочакваното откриване на пътуващата изложба „Душата на океана” на National Geographic ще се състои на 9 юли в мол Галерия Бургас, с начален час 18:00. Водещ на церемонията ще е известния фотограф Михаил Заимов, който е автор на тезата, че подводният свят е неповторим със своята тиха, спокойна фантазия и красота.

Дългоочакваното откриване на пътуващата изложба „Душата на океана” на National Geographic ще се състои на 9 юли в мол Галерия Бургас, с начален час 18:00. Водещ на церемонията ще е известния фотограф Михаил Заимов, който е автор на тезата, че подводният свят е неповторим със своята тиха, спокойна фантазия и красота. Той е прочут с впечатляващите уникални снимки, които улавят особения колорит под морското равнище.

За да обвърже и най-малките си приятели със зелената идея, бургаският мол организира конкурс за детска рисунка "Остави своя отпечатък", в който децата трябваше да нарисуват своята представа за по-добрия утрешен ден и опазването на природата. Около 1200 млади творци се включиха в образователната инициатива, като авторите на рисунките, събрали най-много гласове по време на онлайн оценяването, ще бъдат наградени лично от вицепрезидентът на National Geographic Socicety г-жа Рейчъл Лав, г-н Даниел Берг, директор на Европейската банка за възстановяване и развитие за България, посланици и др.

Изложбата „Душата на океана” пресъздава вълнуващата и красива вселена на подводния свят благодарение на специални инсталации - морски тунели, в които са подредени 50 фотоса и мултимедии с красиви гледки от необятните океански дълбини. До края на август гражданите и гостите на Бургас ще могат да открият прелестите и тайните на Световния океан.

Експозицията е първата от 5-те пътуващи изложби на най-голямата международна неправителствена институция за наука и образование National Geographic. Изложението е част от глобалната кампания на National Geographic-Вашингтон, САЩ, за опазване на водните ресурси и природата в света.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега