Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

STRAND отваря врати на 11 юли от 10 часа

STRAND отваря врати на 11 юли от 10 часа

STRAND Бургас, първият лайфстайл център на открито в България, ще посрещне първите си посетители на 11 юли 2013 г. и повечето търговски марки ще имат напълно функциониращи магазини.

STRAND Бургас, първият лайфстайл център на открито в България, ще посрещне първите си посетители на 11 юли 2013 г. и повечето търговски марки ще имат напълно функциониращи магазини.

Вече е издаден Акт 16 на лайфстайл център STRAND, с който се констатира изправността на сградата и готовността да бъде въведена в експлоатация. Откриването на STRAND ще се отпразнува с поредица от летни събития, организирани от маркетинговия екип на STRAND Бургас, които ще започнат от 11 юли и ще продължат до края на летния сезон. На 26 юли 2013 ще се проведе тържествено освещаване на STRAND.

STRAND разполага с 10 000 м² площ предназначена за развлечения и заведения за хранене, което го прави най-големият комплекс за забавление в региона. В STRAND ще отворят врати магазините на 20 световни модни марки, които за първи път стъпват в Бургас, а някои от тях откриват първия си магазин в България.

Сред новодошлите чуждестранни марки са OVS, French Connection, Silvian Heach, Mexx, St. Martins, Smash, Shana, Bossini, GSUS, Warehouse, Blend & Ichi. За първи път в България STRAND ще забавлява гостите си с невиждани досега в България артистично оформени градини, галерия с графити, интерактивен дигитален под, 6D кино, площад за събития eSquare, на който ще бъде разположен най-големият екран на открито в страната.

Състезание за първите 100 клиента

На 11 юли 2013г. STRAND ще награди първите 100 клиента на магазините в лайфстайл центъра с подаръци и ваучери за отстъпка.

Ваучери с 20% отстъпка

Участниците в играта-ребус на лайфстайл център STRAND, „Познай кой идва в Бургас“ ще мога да се възползват от ваучерите си с отстъпка от 11 юли до 31 юли 2013г.

Игри за малки и пораснали деца

Първите дни от откриването на STRAND ще бъдат посветени на младата аудитория. Сред игрите, които ще забавляват гостите на STRAND, са Pacman състезание на големия екран на открито и футболен турнир.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега