Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Spice Music Festival" ще озвучи Бургас през лятото

"Spice Music Festival" ще озвучи Бургас през лятото

Ще носи ли новият музикален фестивал "духа на Бургас"?

Четири години след последното издание на Spirit of Burgas опитите за възраждане на музикалния дух на града продължават. Тази година обаче ще са в "нова премяна". Тоест, Общината отново ще се опита да организира музикален фестивал, но под ново име - "Spice Music Festival".

От администрацията обявиха процедура на договаряне без предварително обявление за организацията на двудневно музикално събитие, което трябва да се проведе на 9 и 10 август на Пристанището. Организатори ще бъдат варненска фирма, която поема отговорността да подбере изпълнители и да популяризира събитието.

Ето и какво е записано в поръчката:

"Идеята за провеждането му е породена от носталгията по най-обичания, чакан и посещаван Фестивал „Spirit of Burgas”, който се радваше на огромен успех и който записа града ни във Фестивалната карта на света. Желанието ни е да върнем „духа на Бургас” с нова идея, различно място, нова концепция и участие на популярни, световноизвестни артисти от 90-те години на няколко специално изградени сцени, в два поредни дни, а именно: 9 и 10 август 2019 год., на територията на Пристанище – Бургас, очаквайки същия отзвук и мащабност.

Уверени сме, че с този Фестивал отново градът ни ще бъде домакин на хиляди гости от страната и чужбина, както и огромна радост за бургазлии, които всяка година очакват завръщането на любимия си Фестивал, като оформянето на фестивалната зона ще успее да съчетае индустриалния стил на мястото със звученето на популярна музика, зони за отдих, храна и напитки".

Очаква се сделката да бъде осъществена на 25 февруари. Съфинансирането от страна на Общината ще бъде в размер на 160 000 лева. Останалите разходи ще трябва да покрият варненци.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега