Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"The Exploited" откриват тазгодишното издание на "Summer Chaos"

"The Exploited" откриват тазгодишното издание на "Summer Chaos"

Шотландските пънк легенди "The Exploited" ще открият тазгодишното издание на "Summer Chaos Festival". Те са втората група, която организаторите обявяват като участници в рок феста, който ще се проведе на 13-и август на стадион "Лазур".

Шотландските пънк легенди "The Exploited" ще открият тазгодишното издание на "Summer Chaos Festival". Те са втората група, която организаторите обявяват като участници в рок феста, който ще се проведе на 13-и август на стадион "Лазур".

Сравнявани с истински пънк ураган, "The Exploited" ще излязат на фестивалната сцена първи и ще вдигнат емоцията до максимум с вечните пънк химни ‘Punk’s Not Dead’, ‘Fuck The System’, ‘Beat The Bastards’, ‘Sex And Violence’ и много други. Бандата ще пристигне в Бургас в следния състав: Wattie Buchan - вокал, Wullie Buchan - барабани, Irish Rob - бас, Robbie "Steed" Davidson - китара.

Групата е създадена през 1979 г. в Единбург от вокалиста Тери Бюкан. Известна е със своите анархистични, пълни с гняв и протест текстове на песни. Започват като стрийт пънк и ой група, но по-късно се трансформират в по-бърза хардкор пънк и кросоувър траш банда с политическа насоченост. Към момента имат 8 студийни албума.

Първите хедлайнъри, които организаторите обявиха, са "The Prodigy", които идват в Бургас за трети път. Само седмица след старта на продажбите, промо билетите за най-силното рок събитие за това лято бяха напълно разпродадени. По 200 билета от всяка ценова категория бяха пуснати с по-ниска цена, специално за най-активните фенове и свършиха за броени дни. Оттук нататък билетите ще се продават на редовна цена както следва:

Front Stage: 120 лв.
Седящи Сектор А: 100 лв.
Седящи Сектор В / блокове 16, 17 и 18: 80 лв.
Седящи Сектор В / блокове 13, 14 и 15: 70 лв.
Седящи Сектор Г / блок 12: 60 лв.
Правостоящи – Терен 1: 90 лв.
Правостоящи – Терен 2: 70 лв.

Все още са налични ограничен брой билети от специалната категория Priority Access за сектор Front Stage на цена от 140 лв. Притежателите на този вид билети ще бъдат допуснати на стадиона 15 минути по-рано от останалата публика, през специално обособен вход.

Напомняме, че билети за фестивала могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро България в цялата страна. През следващите дни се очаква да бъдат обявени и другите групи, които ще вземат участие в рок партито на 13-и август.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега