Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

АБВ регистрира в ЦИК "Коалиция за България"

АБВ регистрира в ЦИК "Коалиция за България"

„Коалиция за България“, съставена от 7 политически сили, внесе в ЦИК документите за регистрация за европейските избори на 26 май.

„Коалиция за България“,съставена от 7 политически сили, внесе в ЦИК документите за регистрация заевропейските избори на 26 май. Листата на формацията е оглавена от проф. БоянДуранкев.Седем са политическитесили в „Коалиция за България“ - ПП “АЛТЕРНАТИВАЗА БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ” с председател Румен Петков, ПП “ОБЕДИНЕН БЛОК НА ТРУДАБЪЛГАРСКИ ЛЕЙБЪРИСТИ” с председател Екатерина Атанасова, ПП „ПОЛИТИЧЕСКОДВИЖЕНИЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“ с председател Елена Нонева, ПП „БЪЛГАРСКА ПАРТИЯЛИБЕРАЛИ“ с председател Михаил Шишков, ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА СОЦИАЛЕН ХУМАНИЗЪМ“ спредседател Александър Радославов, ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО“ с председателЕмил Миланов и ПП „БЪЛГАРСКАТА ЛЕВИЦА“ с председател Боян Киров.

Влизаме в кампаниятасъс стремежа да предложим на българите защита на националните и обществениинтереси в Европейския съюз, заяви пред журналисти председателят на формациятаи на ПП АБВ Румен Петков след като документите на „Коалиция за България“ заевровота бяха внесени от коалиционните партньори.

„Регистрирахме„Коалиция за България“. Искам да благодаря на колегите за огромния труд, койтоположиха. Да благодаря на всички повече от 10 хил. наши съграждани, които сеподписаха. Искам да благодаря на екипа, който подготви цялостнатадокументация“, каза Петков.

Пред медиите Петковкоментира и претенциите на БСП към наименованието „Коалиция за България“ итвърдението, че АБВ носи административнонаказателна отговорност за използванетона названието.

„Акона БСП много им липсва марката „Коалиция за България“, сме готови да обсъдимтяхното приемане във формацията. Не знам как може да откраднеш нещо, което непринадлежи. Ние сме внесли в ЦИК документи. Ако на БСП много им липсазакъснялата носталгия по марката „Коалиция за България, сме готови да обсъдимтяхна молба още днес, само двама от партньорите все още имат резерви да гиприемем“. Ще ги посъветвам да се вгледат в предшественика. Ленин стиска каскетаи никой не му го краде. На тях все някой нещо им краде. Тази политическа немощ,която избива понякога в цинизъм, издава една нищета, която е обидна, в товачисло за всички хора, които имат отношение към левицата“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега