Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

АПИ: Работи се за премахването на падналите дървета по пътищата около Пампорово

АПИ: Работи се за премахването на падналите дървета по пътищата около Пампорово

Поради обилния снеговалеж и усложнената обстановка в област Смолян е ограничено движението за всички моторни превозни средства през проходите „Пампорово“ и „Превала“.

Поради обилния  снеговалеж и усложнената обстановка в област Смолян е ограничено движението за всички моторни превознисредства през  проходите „Пампорово“ и „Превала“. През нощта, със заповедна областния управител Недялко Славов,  в областта бе обявено бедственоположение. Падналият тежък и мокър сняг е повалил множеството  дървета ипоради това  е ограничено движението за всички превозни средства по третокласнитепътища  ІІІ-861 от  31-ви км (граница с област Пловдив) до разклоназа Национална астрономическа обсерватория, както и по път III-8631 Момчиловци –Славейно – Момина вода.

Екипи работят за отстраняване на падналите дървета, зада може снегорините колкото се може по-скоро да започнат почистването наотсечките и движението по тях да бъде възстановено. Инж. Дончо Атанасов е вобласт Смолян и координира работата на екипите.Всички автомобили, пътуващи в област Смолян, е необходимо да са  свериги. Ограничено е преминаването на тежкотоварните камиони над 12 тона презпрохода „Рожен“, както и движението на МПС с ремаркета и полуремаркета.  

АПИ апелира шофьорите, на които им предстои пътуване да тръгват само савтомобили подготвени за движение при зимни условия. Да карат с повишеновнимание и съобразена скорост, като не предприемат изпреварване наснегопочистващата техника. Блокирането на движението от автомобили, които не сас подходящи гуми, затруднява работата на снегорините и възпрепятства пътуванетона всички останали шофьори. Близо 500 специализирани машини са обработвалипътищата от републиканската пътна мрежа през нощта. Работата на екипитепродължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега