Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

АПИ: Ремонтът на АМ "Тракия" ще приключи до края на юни

АПИ: Ремонтът на АМ "Тракия" ще приключи до края на юни

Платното за Бургас ще бъде готово до края на този месец.

"До края на юни ще завърши ремонтът на двете платна в 22-километровия участък от АМ „Тракия“ между Пловдив и Стара Загора. За първи път се затваря толкова голяма отсечка и целта ни е до началото на активния туристически сезон предвидените дейности да приключат", съобщи инж. Светослав Глосов, член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“, в телевизионно интервю за Нова.

Той подчерта, че сега е сезонът за ремонти на пътищата и времето за извършването им е правилно преценено от проектантите и от Института по пътища и мостове, защото когато се извършва един ремонт се изисква той да бъде направен при подходящи климатични условия, а през зимата това е невъзможно. Преди да стартираме ремонта на АМ „Тракия“ беше направено пълно обследване на съществуващото трасе, на състоянието на пътната конструкция и настилката. 

"Отсечката е в експлоатация от 1995 г. и 23 години не е ремонтирана, На обекта мобилизацията е голяма. Работят много хора и техника, защото целта ни е платното за Бургас ще бъде готово до края на месеца, а до края на юни да приключи и обновяването на платното за София. Той съобщи още, че по трасето се ремонтират и 6 съоръжения. Подменя се изцяло настилката, мантинелите, пътните знаци и маркировката", допълни инж. Глосов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега